Steek energie in besparing (tips)

ENERGIEBESPARINGSVERKENNER

Wilt u weten wat het energieverbruik van uw huidige woning is? En nog belangrijker: wilt u weten hoe u energie en dus ook geld kunt besparen? Klik hiernaast...

VERWARMINGSWIJZER

Vaak is het slim om een wat oudere CV-ketel die nog goed werkt, te vervangen door een nieuwe zuinige ketel. Die investering is door lagere stookkosten snel terugverdiend. Met de 'Verwarmingswijzer' kunt u nagaan of dit ook voor u geldt.

ENERGIELASTENVERLAGER

Met de Energielastenverlager kunt u ontdekken wat in uw situatie mogelijkheden zijn om energie te besparen in huis. U kiest zelf de tips die u interessant vindt. Zo 'schrijft' u uw eigen brochure.

EENVOUDIGE TIPS

Wees geen dief van eigen portemonnee. Hier vindt u een overzicht van energiebesparende tips. Eenvoudig en praktisch.

Energieadvies

Energielabel

Installatiescan

 

 

Energiebesparen

Contact

Nieuws

ONGEMERKTE VERSPILLING KOST 600 EURO!

In een gemiddeld Nederlands huishouden bedraagt de jaarlijkse energierekening zon 2000 euro. Wist u dat gemiddeld 30% (600 euro!) van deze energiekosten opgaat aan verspilling?Dit veroorzaakt onnodige kosten en CO2-uitstoot. Slechte isolatie, onnodig verwarming en licht laten branden, sluipverbruik, oude apparatuur; het zijn alledaagse vormen van energieverspilling. Kleine aanpassingen kunnen al enorm helpen. Wij helpen u daar graag bij, want ook u kunt op eenvoudige wijze energieverspilling tegengaan.