Energielabel & EPA Makelaars

Energieadvies

Energielabel

Installatiescan

 

 

Energiebesparen

Contact

Nieuws

ENERGIELABEL ALS SERVICE

Per 1 januari 2008 is het voor woningeigenaren die hun huis verkopen verplicht geworden om een energielabel te overhandigen aan de koper. Dit geldt dus ook voor woningen die via een makelaar worden verkocht. Veel makelaars kiezen ervoor om het energielabel als service voor de verkopende klant in hun portefeuille op te nemen. Maar het zelf uitvoeren hiervan stuit veelal op expertise problemen van bouwtechnische en softwarematige aard. Wij zijn gespecialiseerd in het afgeven van energielabels en zijn graag van dienst om uw serviceniveau hoog te houden.

 

EPA OOK VOOR MAKELAARS

Mogelijk heeft u een potentiŽle koper voor een woning maar wil deze, naast de informatie die het energielabel geeft, nog meer weten over de energetische kwaliteit van het object. Het EPA Maatwerkadvies geeft hier uitkomst. Bij het EPA Maatwerkadvies worden per bewonerssituatie de besparingsmogelijkheden doorgerekend, zowel energetisch als op terugverdientijd. Er wordt hoofdzakelijk gekeken naar installatietechnische aspecten, comfort en binnenmilieu. Het EPA Maatwerkadvies is, in tegenstelling tot het energielabel, niet verplicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een energielabel nodig? Wilt u nog meer informatie? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op met: info@e-building.nl.