Energielabel & EPA Particulieren

Energieadvies

Energielabel

Installatiescan

 

 

Energiebesparen

Contact

Nieuws

ENERGIELABEL

Per 1 januari 2008 is het voor u als gebouweigenaar verplicht geworden om bij de verkoop van uw huis een energielabel te overhandigen aan de koper. Veel makelaars zijn vooralsnog niet van plan om het energielabel zelf te verstrekken. Mogelijkerwijs zullen zij als dienst-verlening hiervoor contact zoeken met een EPA-adviseur. Echter, u kunt dit tussenstation ook overslaan door zelf contact met ons op te nemen. Het voordeel is als klant direct voor u!

 

MILIEU VRIENDELIJK WONEN LEVERT GELD OP!

Onze dienstverlening is tweeledig. Naast het afgeven van bovengenoemd energielabel, kunnen we u ook voorzien van een EnergiePrestatieAdvies (EPA). Deze laatste is niet wettelijk verplicht, maar kan u wel geld opleveren.

 

EPA-MAATWERKRAPPORT

Een EPA is een maatwerkadvies over efficiŽnter energiegebruik in uw woning, waardoor uw energierekening omlaag gaat. In een EPA worden maatregelen als dubbelglas, hoogrende-mentsketel, isolatie e.a. onderzocht. Daarbij wordt samengevat wat die maatregelen kosten, wat ze besparen aan gas en elektra en in hoeveel tijd de investeringskosten kunnen worden terugverdiend.

 

Maar, milieuvriendelijk wonen levert nog meer geld op! Wie geld leent voor een energie-vriendelijk huis of verbouwing kan b.v. bij de Rabobank goedkoper lenen met de Klimaat-Hypotheek. Om in aanmerking te komen voor het verlaagde rentetarief, dient u het duurzame karakter van de betreffende investering aan te tonen met een Energieprestatie-certificaat. Kiest u voor een EPA, dan krijgt u het energieprestatiecertificaat er gratis bij!

 

Heeft u een energielabel nodig? Wilt u een lagere energierekening? Of wilt u gewoon meer informatie? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op met: info@e-building.nl.